> ♥A LITTLE MEMORY IN MY LIFE♥

hey BITCH, it's me :)



♥Gwendoline Audrey Kan
♥Gwennie, Gwendy, GwenGwen or Gwen10
♥15 February 1995
♥shoes, bags, stuffs, dresses, camera, strawberry is my favorite


Daisypath Anniversary tickers
THE EVERYTHING :)



♥Dyeo
♥vocalist of band Rotten Disease and A Deafness of Terrorist
♥taken by him since 27March2011
♥he's is my GAY partner


MY WORLD :)



♥Papa, Mama, Grey


THANKS A LOT

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


yesterday~
Friday, 16 March 2012 | 19:41 | 0 hearts♥
 yesterday, I went out with my best ever friend, Ning. it's been a long time we didn't hang out together since the misunderstanding happen between us. actually, we are not fighting. but did not talking to each other. it was due to misunderstanding. ngok bah orang yang suka buat cerita ne mau kasih gaduh2 orang. kalau jealous tu, cakap sajalah jealous. tidak payah mau guna taktik2 kutur sana mau kasih bergaduh orang ==! seriously, I HATE THAT TYPE OF PERSON. sy tidak suka orang yang talam dua muka + tidak ikhlas mau berkawan. alang2 tidak payah lah bah kan berkawan begitu. macam kesian saja. hohoho. okay2, enough about that. makin malas eh mau cakap pasal tu. sambung cerita tadi. kelmarin kami janji keluar jam 2 petang begitu lah. tapi sy yang first sampai. sebab rumah kan dekat dengan pekan. kalau Ning lain lah, dia tinggal sana Pasir Putih. jauh kan? (jauhh lah sangat, haha) 5 minute kemudian, Ning pun sampai. then kami sama2 lah pgi kfc. tu pun Ning yang bawa stay sana. sepanjang kami sana, banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cerita kami. the best part is, kami sama2 luah perasaan. kami terus terang antara satu sama lain apa yang sudah jadi sama kami and macam kalau ada yang tidak puas hati gitu, kami luahkan saja. memang best cerita2 kami kelmarin. rupa2nya ada orang ne tidak suka kalau kami berkawan. apa orang bilang ''ada udang di sebalik batu'' dia berkawan sama kami. tapi kami hanya mampu bersabar. yalah, kita kan manusia biasa saja. biarlah Tuhan yang balas tu perbuatan2 dia. yang penting kami masih berkawan. hihi. dari jam 2 sampai jam 3 setengah kami di kfc, lama kan? tu pun tidak sedar tu sebab terlampau banyak cerita. haha. biar lah, sekali sekala juga. dan ini lah hasilnya (gambar) sepanjang kami di kfc.

hey, it's me.
*this pic taken by my Ning :)

nah, this is my BFF Ning.
*sibuk dia ber-texting. haha.

then, yang dekat2 jam4 tu bebeh Farina and Daiyah text sy. dorang pun keluar time tu. so, kami moving on lah pgi sana omega shop cari dorang. tau kamu di mana tu omega? confirm tidak tau kan. omega shop sana dekat metro, I mean belakang metro. metro tu cyber yang tempat kami selalu stay2 matang lah kenen. hahaha. omega tu yang vox arah kiri punya abang punya kedai buat baju. tau ka kamu? ishhhh~ nanti kamu tau lah tu. kekek :D okay3. lepas jumpa dorang sana, kami pun round2 lah kunun kedai2 kejap. then after that, we go to Ice Cool. pgi sana stay2. time sana yang dorang Daiyah pgi order. sumpah! kenyang habis ne perut. tidak dapat muat apa2 sudah. kalau dorang paksa lagi time tu mau minum. goddddddddddddddd! hanya Tuhan yang tau perasaan sy time tu macam mana. macam mau meletup ne perut pun ada -.- time sana tu kami sambung lagi cerita2. sambung hujung tahun pun tidak habis cerita kami mungkin oh. adehh. and the funny part time kami stay Ice Cool tu, ada ne perempuan bah dia limpas depan kami. then ngam2 time tu baju yang dia pakai tu sama dengan baju si Ning. tapi baju dia panjang sikit lah. then sy cakap dengan Ning "Ning! nah, sama baju kamu." hahaha. and Ning was like "alalalaaa~" punya ketawa2 kami tu kelmarin. apa tidak, balik2 perempuan tu limpas depan kami. kalau bukan mengolo, kami kasih perasaan2 orang. wuakakak! jahat ka? tidak bah kan. heeee. then then then kan kelmarin time di Ice Cool, I saw him. weee. him, I mean my old friend. nama dia si Aken. gila makin handsome sudah dia. dari jauh lagi sy nampak dia, dalam hati macam kenal budak ne. skali dia limpas meja kami. oh damn! betul2 dia lah. he dyed his hair with red colour. know what? RED IS HOT baby! hahaha. ingatkan time tu si Aken ne nampak sy, rupanya tidak :/ dia terus jalan saja. *ngok kau ken* haha. sepanjang dia jalan limpas kami tu, I keep my eyes on him. bukan apa, cuma lama tidak nampak dia. then dorang Ning pun tanya sy "who's that?'' then I replied them "oh, that was Aken. old friend juga bah. cuma selama ne dia di Tenom" and they just like "ohhhh, okay" then lepas puas tu tu pantat duduk di Ice Cool, kami balik lagi pgi sana metro. keboringan kan tiada mau buat. stay lah sana. stay stay stay sampai jam 5 lebih begitu, sy pun pulang. malas juga stay lama2 tiada mau buat. okay, tu saja untuk ne hari.

Labels: , , ,





YESTERDAY | TODAY