> ♥A LITTLE MEMORY IN MY LIFE♥

hey BITCH, it's me :)



♥Gwendoline Audrey Kan
♥Gwennie, Gwendy, GwenGwen or Gwen10
♥15 February 1995
♥shoes, bags, stuffs, dresses, camera, strawberry is my favorite


Daisypath Anniversary tickers
THE EVERYTHING :)



♥Dyeo
♥vocalist of band Rotten Disease and A Deafness of Terrorist
♥taken by him since 27March2011
♥he's is my GAY partner


MY WORLD :)



♥Papa, Mama, Grey


THANKS A LOT

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


LAZY LAZY LAZY, PLEASE GO AWAY -.-
Wednesday, 14 March 2012 | 01:53 | 0 hearts♥

lately, I was like this. don't know how can I be like this. makin hari macam makin minta puji tu gaya ''MALAS'' sama sy. makin manja dia. haha -.- asal ada orang text, bukan sy pandai reply text tu. main call trus. lebih2 lagi kalau time2 tiada mood. lagi lah malas. jangan bilang text tidak dilayan, call pun tidak oh. haha. am I wrong treat those people like that? no bah kan? bukan sengaja juga pun. eee. nasiblah dorang ne pandai faham. that's why I love them so much. hihi :D pernah satu kali tu, gara2 si girlfriend tanya sja mau hang out ka tidak hari ne. bukan sy reply text dia. call dia trus. cepat lagi. even credit tinggal nyawa2 ikan, sanggup bah. gara2 malas lah ne. hahaha. tidak apa bah tu kan, sekali sekala maa. weeeeeeeeee~ sampai mama cakap "rajin juga kau ne call2 orang." and dengan selambanya I replied mum "I'm too lazy to type message ma. bagus lagi call trus. daripada text, bikin panat tangan." and mum was like "-__- okayyyyyyyyyyyyyyyyyy. kalau low credit, jangan cari mama ah. this time go find your papa. suruh dia lagi yang reload." and I'm just shut my mouth up. hoho. tidak mau cakap apa T.T heshh~ pasal "MALAS'' ne makin minta puji sama sy, kadang2 homework pun tangguh2 bah mau buat. mau buat pun macam mau berfikir dua kali lagi, nah, matai lah begini ne ging ==! no matter what, I need to force my self. and change my attitude. I need to! guys, please keep forcing me, advice me and told me I should fight this "LAZY". I'm ma SPM 2012 candidate. I need to change my attitude. guys, please keep supporting me okay. thanks a lot! (nah, merepek apa lagi ne) haha. harap2 lah dapat ubah ne sikap malas. tidak mau dia makin menjadi2.

Labels: , , ,





YESTERDAY | TODAY