> ♥A LITTLE MEMORY IN MY LIFE♥

hey BITCH, it's me :)



♥Gwendoline Audrey Kan
♥Gwennie, Gwendy, GwenGwen or Gwen10
♥15 February 1995
♥shoes, bags, stuffs, dresses, camera, strawberry is my favorite


Daisypath Anniversary tickers
THE EVERYTHING :)



♥Dyeo
♥vocalist of band Rotten Disease and A Deafness of Terrorist
♥taken by him since 27March2011
♥he's is my GAY partner


MY WORLD :)



♥Papa, Mama, Grey


THANKS A LOT

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


the TIREDNESS day~
Friday, 20 January 2012 | 09:29 | 0 hearts♥
yesterday, (I mean Thursday okay) I'm going to Kota Kinabalu with my beloved papa mama, my sister and my handsome boy nephew. hee. time tu pun last minute sudah si papa kasih tau yang mau turun KK. mau pgi shopping and beli barang2 for this coming Chinese New Year. papa bilang takut tidak sempat kalau mau turun hari sabtu. sebab confirm ramai orang tu. susah nanti. beside that, I HATE ACUTE CONDITIONS -.- specially when shopping. susah okay mau pilih2 baju kalau sesak, banyak orang. apa yang mau beli nanti tidak terbeli lagi. itu paling sy pantang. around 11 a.m. we arrived KK safely. time di Likas tu punyalah panjang kereta gara2 traffic jam. terpaksa menahan perut even I'm too starving. apa tidak, dari yang malam sebelumnya tu dua hari sudah tidak makan gara2 terlampau study and buat revision. sampai2 mama cakap sy kurus sudah. oh no ma! eeee. tidak cute lagi sy nanti kalau kurus. haha. orang kurus ne bukannya selalu sihat. bida juga kalau terlampau kurus. sekali dipukul, naa masuk kau wad emergency terus. hoho. *palis2 okay* bha2, sambung cerita. hmm. tidak lama traffic jam tu, jalan pun okay sudah. then, we go to Wisma Merdeka first to find and take a look some clothes there. sekali sampai sana yang di Tong's tu, tukuii~ rambang mata okay nampak baju2 tu. cantik2 joh. haha. apa lagi, punyalah cepat sy pgi tengok2 tu baju. memang cantiklah. for this year, I didn't year cheong sam but I wear dress. red dress. hihi :D alright, lepas pilih2 baju semua tu trus mama bawa pgi counter pembayaran. guys, wanna know how much ka for all the clothes that we're buying just now? jangan terkejut okay. RM 800++. alaa, bukannya mahal sangat kan =.= I was too shocked when I check that resit again. dalam otak sy biar betul ne harga dia. lepas kasih tengok papa resit tu, papa just senyum2. dia tau sudah kan kalau anak2 dia shopping macam mana. jadi tidak hairan lah dia tu. wee. thanks pa :) kelmarin pun banyak barang2, baju2, dress2, heels2 and accessories that I really want, I can get it. siok kalau shopping dengan mama. apa yang ada depan mata yang sy mau mesti dapat. sebab memang akan menyesal kalau tidak ambil. lagi pun mama faham juga gaya sy macam mana. ailobiu mama :) time jalan2 di KK Plaza tu, ada satu baju kemeja lelaki, warna merah, punyalah smart. I think I wanna buy it for my dear, but unfortunately habis size. oh damn ><! size tu tinggal size besar. kalau mau kasih beli dia tu, confirm tenggelam dia. sudahlah dia kurus2 tinggi. hehe. *sorry sayang :D* here some pictures of us when was at KK yesterday. take a look.


this pic was taken while waiting mama choose her heels- at KK Plaza. 

sister and mama :)

hee. this is me :)

still sleepy -.- didn't get enough sleep last night.


puas shopping lah kelmarin. round2 KK. penat yang teramat tu kaki tapi tahan2 lagi. lepas habis shopping semua, singgah Servay yang di Likas tu dulu sebelum pulang. beli barang2 sikit sana. bayangkan jam 9 malam tu sesak habis eh sana. banyak jugalah barang yang dorang mama beli. papa beli limau 6 kotak itu pun belum cukup dia bilang papa. 6 kotak belum cukup? -.- ne baru lah. entah mau brapa kotak baru cukup ne. tapi semua ikut cakap BIG BOSS (papa) sejalah. ngee. around 11 p.m. we arrived home. thanks God for blessing our trip from Ranau to KK, from KK back to Ranau again in the same day :) 2 days to go~ can't wait for this Chinese New Year. I will meet him. hee.

Labels: , , , , ,





YESTERDAY | TODAY