> ♥A LITTLE MEMORY IN MY LIFE♥

hey BITCH, it's me :)



♥Gwendoline Audrey Kan
♥Gwennie, Gwendy, GwenGwen or Gwen10
♥15 February 1995
♥shoes, bags, stuffs, dresses, camera, strawberry is my favorite


Daisypath Anniversary tickers
THE EVERYTHING :)



♥Dyeo
♥vocalist of band Rotten Disease and A Deafness of Terrorist
♥taken by him since 27March2011
♥he's is my GAY partner


MY WORLD :)



♥Papa, Mama, Grey


THANKS A LOT

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


ada gembira disebalik kepenatan kami :)
Tuesday, 1 November 2011 | 05:13 | 0 hearts♥
okay, hari ne kami (Sera, Farina, Ralph, Myron, Chong, Adey, Daiyah) pgi school yang time petang. tujuan kami pgi school pun sebab si Farina yang suruh. mula2 tu semua malas mau pgi. tapi disebabkan semangat tu PROM NIGHT, bha apa lagi semua pun pgi trus bha. haha. semangat kerjasama orang bilang. ohyaa. sepanjang kami di school tadi, tukuii~ ketawa seja kerja kami. k alau serius pun tidak sampai 5 minit, ketawa lagi balik. hairan juga kami apa yang lucu. tapi memang begitu laa bha kan kalau suda semua berkumpul sama2. confirm ketawa seja. hmm. banyak juga laa benda yang kami buat di school tadi. kami bincang semua tentang tu prom, example : acara2, makanan2, minuman2, tema2 pakaian and macam2 lagi laa yang berkaitan dengan tu prom. memang penat -.- tapi kami happy juga :) ohyaa. sy jumpa si Cici kesayangan sy lagi time kami stay2 di canteen. cute betul dia ne. one thing yang bikin sy jealous dengan dia kan, her hair. cause rambut dia ne kan, panjang then curl2 gtu bha. lawa betul ne. kalau kamu nampak yang face to face pun, memang kamu boleh jaelous. tapi dia gunting sudah laa sikit. mungkin bercabang laa tu. i guess laa. hehe. lepas jumpa dia, I meet my lil2 sistaa lagi. them are Charlotte, Holyvia, Olda, Momoy, Kyra, Jia, Dyna, and Ona. I'm glad cause I can meet them. rindu bha juga sama dorang. terutama senyuman and ketawa dorang :( nevermind laa. yang penting suda jumpa dorang tadi. terlepas juga rindu sikit. okay, scene paling lucu time kami (Me, Daiyah, Farina and Ralph) pgi koperasi school. mula2 si Izaed yang ahli KPA tu dia bayar yuran. then dia ada hutang bha sama si Ralph RM1.00 seja. then, si Ralph pun tagih laa (yang main2 punya), tapi si Izaed ne terlampau bagus dia pgi bagi seja ah RM10.00. haha. bha, apa lagi, si Ralph pun blnja laa kami pgi beli makanan. sampai depan koperasi tu, kira duit lagi kami. si Farina bilang "bha, brapa laa saturang ne? kita ada 5." then si Ralph lagi cakap "entah, saturang dua ringgit laa." trus tiba2 si Daiyah menyampuk "saturang RM1.50 laa." tapi masih lagi semua tidak puas hati selagi tidak sama rata. last2 Gwen, Daiyah, Sera, Ralph RM2.00 saturang. kecuali si Farina seja yang RM1.00. anduu~ kakak yang paling baik bha dia ne. untung oh dapat kakak macam dia. heehe :D si Ralph bha paling lucu. adakah patut dia pgi tanya tu kakak yang menjual di koperasi brapa harga tu straw. haha. last2 tu kakak malas suda mau layan dia. kesiann dia teda terbeli apa2 makanan. hmm. setelah semuanya selesai, tepat jam4 kami semua pun pulang. pulang dengan muka yang penat. tapi sempat lagi bha ketawa2. haha. pulang tadi papa ambil sy. sampai rumah, rehat kejap, ambil towel and take a bath. lepas mandi, berbunyi suda tu perut sy mau minta makan. haha. lepas makan, masuk dalam bilik, on laptop, online and cari tema2 yang berkaitan english garden untuk hiasan dalam dewan. memang cantik2 hiasan english garden ne, tapi perlu orang yang betul2 pro laa kalau mau buat. bukan apa, kalau main hantam seja confirm buruk jadinya. yang tu kami masih dalam prosess may cari. banyak suda yang kami jumpa, just mau pilih lagi mana yang paling ngam. hmm. okay. bisuk still ada paper. paper eko1 and tasawwur islam1. tapi sy belum lagi start study. online seja kerja. hoho~ mau study juga bha ne, tapi natau kenapa teda mood ~.~ rindu kesayangan si Dyeo. sambil online sambil tunggu dia reply text. *eeee~ where are you babyboy? :(* nda paa, sabar seja ne menunggu. naa~ ne hari 1.11.11 kan? cantik tu tarikh. banyak satu. haha. november suda oh. punya cepat tu masa berlalu. tidak sedar mau hujung tahun suda. godd! next year sy form5 suda. SPM on my mind all the time laa ne kalau begini. mesti usaha yang banyak suda laa ne next year. mau kurangkan masa enjoy, lebihkan masa belajar. heshh~ bikin takut oh. susah ka tu ah soalan2 SPM nanti? sy takut tidak boleh capai target sy. apa2 pun sy cuba juga laa buat yang terbaik. teda guna juga kalau orang wish "goodluck" tapi teda usaha kan? I will do my best :) hmm. sedar tidak sedar juga, hubungan kami masuk 8bulan suda this month. ee~ happynya :DD even selalu gaduh2 pun tetap bertahan juga. memang dia laa paling faham sy. dia mengalah laa juga kalau kami bergaduh. hehe. sekali sekala mengalah tidak bermaksud kita ne lemah, cuma demi kebaikkan juga kan. sama tu ego jangan terlampau besar. nanti mendatangkan keburukkan lagi. apa lagi mau cakap ah? *berfikir* hmm. sepanjang beberapa minggu ne yang sy tidak update2 blog, banyak hal2 yang happy jadi dalam hidup sy. kalau mau cerita, sampai bila2 pun tidak habis. haha. mau juga ceita bha, tapi masalahnya penat tangan mau menaip ne. adehh~ tidak apa laa, nanti sy upload gambar sja k. kamu boleh laa view2 nanti. okay, its 8:02 PM already. and I;m still writting on my blog. dari tadi belum siap bha. haha. ne kali laa. nampaknya teda suda yang sy mau cerita ne. cukup laa untuk ne hari ok. nanti kita sambung lagi. janji ne. hee :D take care peeps. have nice day. ILY.




YESTERDAY | TODAY