> ♥A LITTLE MEMORY IN MY LIFE♥

hey BITCH, it's me :)



♥Gwendoline Audrey Kan
♥Gwennie, Gwendy, GwenGwen or Gwen10
♥15 February 1995
♥shoes, bags, stuffs, dresses, camera, strawberry is my favorite


Daisypath Anniversary tickers
THE EVERYTHING :)



♥Dyeo
♥vocalist of band Rotten Disease and A Deafness of Terrorist
♥taken by him since 27March2011
♥he's is my GAY partner


MY WORLD :)



♥Papa, Mama, Grey


THANKS A LOT

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


hanging out with them :)
Friday, 16 September 2011 | 03:27 | 0 hearts♥
Marcilla & Daiyah :)
-pelancong korea- haha


Farina & me :)
-pelancong england- haha

paling manang. haha. model BOXER perempuan buat yang pertama kali. mana mau cari?

si Mar malu-malu kunun. ne time dia calling-calling sama urang tersintaa dia :D

them :) BFF FOREVER.

Daiyah & me. both of us cute right? heeee :D

today, 16 September 2011, my girlfriends and i hanging out together. we having so much fun today. there's too many stories we share just now. laughing too much sampai sakit perut. haha. banyak betul cerita gila kami bha. bergosip pun ada. tapi, kami bukan MENGUMPAT ok? kami cakap berdasarkan kenyataan dan juga fakta. tidak bagus mau cakap-cakap pasal orang lain kalau diri sendiri tidak PERFECT kan? ok, first place kami stay di sana ice cool. tempat paling famous urang stay. kami order bermacam-macam jenis minuman. time tu di sebelah meja kami ada 4 orang lelaki duduk. time kami siok-siok bercerita, tiba-tiba dorang ambil-ambil gambar kami aa time kami tidak sedar. lepas cerita-cerita gitu, baru si Farina a.k.a Kinut kasih tau kami yang tu lelaki-lelaki ambil gambar kami. sebab dia seja yang perasan time tu. apa laa tu lelaki -.- timbak laa juga dorang ne tapuk-tapuk ambil gambar orang. haha. 10 minute gitu, tidak lama si Myron datang. dia duduk di sebelah saya. kami pun cerita-cerita laa. after that, kami bayar tu minuman trus jalan pgi Arena. tau apa tu Arena? Arena tu tempat orang pgi menyanyi. i mean, k-box bha. haha. kami pgi test suara (kunun-kunun). banyak betul lagu dorang si Jenn & Mar pilih tadi. massing-masing ada giliran nyanyi bha. ada kaa patut dorang kasih sy lagu "AISIHTERU"? mak aii~ jiwang habis. apa lagi, saya pun nyanyi seja laa. siok juga laa. haha. paling menghayati menyanyi tadi si Jenn & si Mar laa. saya dengan si Farina gila-gila. si Daiyah pula mula-mula diam-diam seja dia texting sama bf dia. then, tiba-tiba time yang lagu "GRENADE- Bruno Mars" tu, tukuii~ semangat aa dia nyanyi. haha. siok suara diaa. cumil ne bha, macam suara budak-budak. ngeee :D around jam2 gitu, kami pun habis laa. lepas dari sana, kami jalan-jalan lagi pgi melimewa. tengok-tengok baju, mana tau ada yang berkenaan kan? time sana laa datang tu "GILA" kami. apa yang kami nampak depan mata, pgi test. then bergambar. pekerja sana pun sampai tengok-tengok kami. haha. tapi, lantak laa apa dorang mau cakap. yang penting kami tidak curi juga barang bha. macam tu pekerja-pekarja sana tidak pernah muda kan? hohoho. paling manang kunun yang saya dengan si Jenn punya gambar. pakai BOXER bha. haha. sandii~ tapi, mana mau cari oh macam kami? model boxer perempuan yang pertama bha. gahahaha :)) ok, lepas dari sana, si Farina bawa lagi kami pgi sana Orange minum. time tu terus saya teringat yang saya bawa Dyeo dulu :( makin saya rindu dia. haishh~ tidak paa, tidak paa, nanti jumpa juga. hmm~ time sana pun kami order minuman masing-masing. dorang yang lain sendiri bayar, minuman & makanan saya si Daiyah yang bayar. dia belanja saya bha. heeeeee :D *THANK YOU BABE. ILOVEYOU* baru juga saya mau bayar bha tu tapi suda dia pgi bayar. tidak paa, next time saya lagi belanja dia (: lepas order, kami cerita-cerita seja sampai tidak sedar yang hujan suda. haha. kami tunggu sampai hujan berhenti baru kami jalan. lepas dari sana, kami pgi kedai kasut ABC, si Jenn mau tengok kasut. last-last teda juga jumpa. lepas dari sana, kami round habis yang sana kedai barisan KFC. haha. punya laa ramai orang sana KFC tadi. around jam3 gitu, kami pun pulang rumah. penat suda semua. lagi pun cuaca tidak berapa bagus, mau hujan balik. ok laa, tu seja yang kami buat hari ne. penat tapi happy :)




pee/ass: babe's, thank you so much cause kita dapat spent time together. next time jumpa lagi ok? ILOVEYOU guys. *mmmmuuuuaaaahhh*
 




YESTERDAY | TODAY